Αρωματικά Φυτά & Μπαχαρικά

Ασχολούμενοι για τουλάχιστον 30 χρόνια με τον κλάδο των μπαχαρικών, διαθέτουμε ευρεία γκάμα που καταφέρνει να ικανοποιήσει μελάτες με διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες. Κάνουμε εισαγωγές από ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών από όλη την υφήλιο και απευθείας από παραγωγούς χώρες ώστε να προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία μπαχαρικών σε ανταγωνιστικές τιμές και να εξασφαλίζουμε τη συνεχή διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων μας.

Herbs Fresh
Teapot With Tea

ΤΣΑΙ

Εισάγουμε διάφορα είδη τσάι και εμβαπτιζόμενων βοτάνων από όλο τον κόσμο σε επαγγελματικές συσκευασίες με πολλά φάκελα.

Όσπρια & ΡΥΖΙ

Εισάγουμε όσπρια και ρύζι απ'ευθείας από τις χώρες παραγωγούς. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε να κάνουμε προσφορές σε ελκυστικές τιμές.
Variety Of Legumes
Herbs

βιολογικα προιοντα

Φροντίζουμε η γκάμα των βιολογικών προϊόντων μας να είναι εξαιρετικής ποιότητας, για αυτό και συνεργαζόμαστε με παραγωγούς βοτάνων από όλη την Ελλάδα και αποκλειστικούς συνεργάτες

Ελληνική Ρίγανη

Η επεξεργασία και η προώθηση της ελληνικής ρίγανης αποτελεί μία από τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας μας από την ίδρυσή της. Διαθετουμε άριστης ποιότητας ρίγανη από την ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη, την οποία εξάγουμε σε περισσότερες από 30 χώρες τα τελευταία 70 χρόνια.
Dried And Fresh Oregano