Τρόφιμα

ΡΙΓΑΝΗ

Η επεξεργασία και η προώθηση της ελληνικής ρίγανης αποτελεί μία από τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας μας από την ίδρυσή της. Διαθετουμε άριστης ποιότητας ρίγανη από την ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη, την οποία εξάγουμε σε περισσότερες από 30 χώρες τα τελευταία 70 χρόνια.

Πρώτη ύλη

Συνεργαζόμαστε στενά με παραγωγούς από την ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη προκειμένου να συλλέξουμε εξαιρετικής ποιότητας ακατέργαστη ρίγανη. Η σοδειά διαχωρίζεται σε παρτίδες όπου η κάθε μία αναλύεται από διαπιστευμένο εργαστήριο ώστε να διασφαλίσουμε ότι εν τέλει ανταποκρίνεται στα ποιοτικά κριτήρια που θέτουμε τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας.

Bouquet Oregano
Oregano Spices

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Αφού παραλάβουμε τις παρτίδες ρίγανης που εγκρίθηκαν κατά τον ποιοτικό έλεγχο του εργαστηρίου, ξεκινά η επεξεργασία στις εγκαταστάσεις μας. Η ακατέργαστη ρίγανη αλέθεται και αφαιρούνται οι ξένες ύλες σε μία από τις δύο σύγχρονες γραμμές παραγωγής μας. Οι εγκαταστάσεις μας είναι πιστοποιημένες με ISO 22000:2018 ως προς την “Επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία Αρωματικών Φυτών και Χαρουπιών”

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΑ

Στο τελευταίο στάδιο της επεξεργασίας η ρίγανη συσκευάζεται σε χάρτινα σακιά και αποθηκεύεται πριν τη διανομή. Κάθε σακί ρίγανης συνοδεύεται από την αντίστοιχη ετικέτα που μπορεί να οδηγήσει στον αρχικό παραγωγό ή και το χωράφι καλλιέργειας. Προσφέρουμε ρίγανη αποκλειστικά σε πελάτες χονδρικής εντός Ελλάδος και στο εξωτερικό με πλήρη φορτία container ή φορτηγών.
Raw Dried Green Greek Oregano Spice
Young Female Scientist At Work In Lab

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η ρίγανη που επεξεργαζόμαστε φημίζεται για την υψηλή της ποιότητα, προδιαγραφών ASTA και για την καθαρότητά της. Η συνήθης ποιότητά μας έχει minimum 2,5% περιεκτικότητα σε έλαια και δεν περιέχει καθόλου προσμίξεις. Η ΤΑΛΙΑΝΗΣ είναι σήμερα από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ρίγανης στην Ελλάδα καθώς επεξεργαζόμαστε και εξάγουμε εκατοντάδες τόνους ρίγανης ετησίως.