παραγωγη

Η Cat`s Happy Corner παράγεται από μπεντονίτη, ένα φυσικό ορυκτό από τη Μήλο, το οποίο έχει κάνει το νησί παγκοσμίως γνωστό για την εξαιρετική ποιότητά του.

Cat Happy Corner
Fluffy Cumulus Clouds

Τι ξεχωρίζει τον ελληνικό μπεντονίτη;

Η υψηλή απορροφητικότητα του μπεντονίτη της Μήλου εξασφαλίζει αποτελεσματικό έλεγχο των οσμών. - Ο μπεντονίτης λόγω των φυσικών χαρακτηριστικών του σχηματίζει σβώλους όταν έρθει σε επαφή με υγρά κάνοντας το καθάρισμα εύκολο και γρήγορο. - Η αποξήρανση του μπεντονίτη γίνεται φυσικά κάτω από τον ισχυρό ήλιο της Ελλάδας, μειώνοντας έτσι το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της παραγωγής του.

Γιατί να επιλέξετε Cat’s Happy Corner:

Λόγω της υψηλής απορροφητικότητας του μπεντονίτη και των σβώλων που σχηματίζει φυσικά, εξοικονομείτε χρήματα και μπορείτε να προσφέρετε στο κατοικίδιο σας αυτή την έξτρα περιποίηση και καθαριότητα που επιθυμείτε. - Το καθάρισμα γίνεται εύκολο με 99.5% λιγότερη σκόνη. - Οι κόκκοι μπεντονίτη έχουν σχηματιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι πατούσες να μένουν καθαρές και να μην εξαπλώνονται οι ακαθαρσίες στο υπόλοιπο σπίτι.
Cat Lying
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην συσκευασία χωρίς άρωμα ή με φυσικό άρωμα λεβάντας, χωρίς πρόσθετα χημικά, για μία ευχάριστη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας.
Beautiful Wheat Field
Lavender